Learndom

Learndom

4. nap: csapatépítés

2014. szeptember 19. - lajthabalazs

Ezt nem lehet megkerülni. A csapatot fel kell építeni. Meg kell teremteni egy bizalmas közeget, ahol bátran szárnyalnak az ötletek, mindenki képes megnyílni, figyelni a többiekre, elfogadni azok hibáit, megismerni errősségeit és építeni rá. És mint azt már megtanultuk, ennek a legjobb eszköze a spagetti-torony építés.

IMG_20140916_105602.jpg

Azért az Impact Hub-os szervezők kicsit mélyebre ástak, mint a hagyományos csapatépítések felszínes "bizalomépítő" játékai, hamar előkerültek a storyboardok, de nem egy terméket, hanem a saját hatásunkat a társadalomra kellett lerajzolni. Ez rádöbbentett, hogy miközben "közösségi vállalkozóként" nyertem a pályázatot, igazából milyen keveset tettem önzetlenül a közösségért. Aztán ezeket az egyéni történeteket fűztük tovább páronként egy közös projektbe.

Levezetésként egy okostelefonnal megtámogatott kincsvadászat következett. A délután alatt több QR kódot szkenneltünk, mint az egész emberiség együttvéve. Eközben bejártuk a belvárost, kéregettünk, virágot ültettünk, hidat másztunk, jól telt az idő. Berlini közlekedési hasznos tudnivaló a 24 órás csoportos jegy. 5 főig vehető igénybe és nagyjából 5 menetjegy áráért 24 órás korlátlan utazásra jogosít.

Végül egy közös barbecue-val vezettük le a napot. Szerencsére a szervezők nem tagjai a Berlinben egyre nagyobb teret hódító vegán mozgalomnak, így igazi hús került az asztalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://learndom.blog.hu/api/trackback/id/tr86710649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása